Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Východočeské derby se odkládá. Dynamo je v karanténě, někteří hráči Mountfieldu mají příznaky nachlazení

Východočeské derby jsou pro fanoušky hokeje jedny z nejatraktivnějších zápasů vůbec. Páteční utkání mezi Hradcem Králové a Pardubicemi se musí zrušit, Dynamo má několik pozitivně testovaných hráčů. Celý klub je proto v karanténě.

Dynamo zrušení nadcházejících zápasů oznámilo pomocí krátké tiskové zprávy. „Kvůli potvrzení pozitivních nálezů v hráčském kádru HC Dynamo Pardubice jsme nuceni změnit termínovou listinu pro následující dny,“ píše klub.

Po odložení včerejšího zápasu se Spartou je třeba zrušit i nadcházející čtyři venkovní utkání s Mountfield HK, Oceláři Třinec a Litvínovem. O případném přesunutí dalších zápasů nebude v tomto případě rozhodovat klub, ale Krajská hygienická stanice Pardubického kraje.

Pro Hradec Králové se jedná o druhý odložený domácí zápas sezóny. S Pardubicemi měli hokejisté nastoupit pod Bílou věží tento pátek od 18:00. Zápas se tak musí odehrát v náhradním termínu, nejpozději však do 40 dní. 

Někteří hráči Mountfieldu mají příznaky nachlazení

„Po úterním utkání na ledě Olomouce vykazují někteří hráči Mountfieldu HK příznaky nachlazení, o dalším postupu rozhodne podle vývoje situace klubový lékař,“ píše na svém webu hokejový klub z Hradce Králové. Po vzájemné dohodě se tak odkládá i čtvrteční zápas s HC Škoda Plzeň, ten se odehraje až začátkem prosince.

Ke zdravotnímu stavu jednotlivých hráčů klub odmítl poskytovat další informace.

Odložený je i následující zápas s HC Verva Litvínov, ten se měl hrát v neděli 4. října. Pokud se situace uklidní, hráči z Hradce Králové na led nastoupí příští úterý v domácím utkání proti HC Vítkovice Ridera.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky hokej, Mountfield, Hradec Králové, Dynamo, derby, karanténa, izolace, zrušené, odsunuté, utkání, termín, příznaky, prevence, sport, HC Dynamo Pardubice, Mountfield Hradec Králové, nachlazení, HC Verva Litvínov, HC Sparta Praha, HC Oceláři Třinec, Krajská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Východočeské derby se odkládá. Dynamo je v karanténě, někteří hráči Mountfieldu mají příznaky nachlazení  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.