Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Srážka osobáku s náklaďákem uzavřela silnici I/37. Těžce zraněná řidička skončila v nemocnici

K nehodě došlo dnes před osmou hodinou ranní na silnici I/37 u obce Hajnice na Trutnovsku. Podle policie pravděpodobně řidička osobního vozu značky Suzuki nezvládla pravotočivou začátku, dostala smyk a srazila se protijedoucím kimonem značky Volvo.

„Vlivem střetu bylo Suzuki, jehož 40letá řidička byla s vážným zraněním převezena do nemocnice, odhozeno mimo komunikaci,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. Nikdo jiný zraněn nebyl. Policie tak provedla dechovou zkoušku u řidiče kamionu, ta byla negativní. U zraněné řidičky byl nařízen odběr krve.

Policisté na osobní voze odhadují škodu na 100 tisíc korun, na kamionu kolem půl milionu. Přesná příčina nehody je v šetření trutnovských policistů. Komunikace mezi obcemi Výšinka a Kocbeře byla dvě hodiny zcela uzavřena.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, Trutnovsko, Hejnice, srážka, osobní, nákladní, auto, nemocnice, zranění, těžké, uzavřená, I/37, policie, Suzuki, Volvo Cars, okres Trutnov, Hajnice, silnice, Kocbeře, Výšinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Irena Cichá

:-) A já už chtěla guglit druh vozu "kimon", abych nebyla za negramota! :-)

Čtvrtek, 1. října 2020, 12:53Odpovědět

Elle Horn

Chápu rozpoložení autora při psaní článku, pokud jde o dopravní nehodu. Ale mohl by si článek po sobě přečíst. Například ve výše napsaném článku se píše o "srážce vozu Suzuki a kimonem Volvo." Co vše se už pohybuje na našich cestách?

Úterý, 29. září 2020, 19:34Odpovědět

Srážka osobáku s náklaďákem uzavřela silnici I/37. Těžce zraněná řidička skončila v nemocnici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.