Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hradec Králové o extraligu nepřijde. Nejvyšší soutěž bude pokračovat i během omezení, rozhodla asociace

Hokejová extraliga bude i při omezení návštěvnosti, platném na příští dva týdny, pokračovat podle plánu. Zástupci klubů se na tom domluvili na dnešní mimořádné valné hromadě Asociace profesionálních klubů v Praze. Odkládat se budou pouze zápasy celků, které budou v karanténě.

"Musím říct, že jednání bylo perfektní a kluby se domluvily na postupu, jak bude soutěž vypadat. Jede se podle plánu, rozpisu extraligy. Zápasy se neuskuteční pouze v případě, že by někdo byl v karanténě," řekl prezident Českého svazu ledního hokeje Tomáš Král novinářům.

O možném přerušení soutěže se začalo mluvit poté, co ministr zdravotnictví Roman Prymula ve středu oznámil, že na akce ve vnitřních prostorách bude mít v příštích dvou týdnech přístup jen tisíc diváků.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky hokej, extraliga, asociace, vláda, omezení, sport, diváci, pokračování, Hradec Králové, soutěž, Mountfield Hradec Králové, Extraliga ledního hokeje, Praha, Český svaz ledního hokeje, Tomáš Král, Roman Prymula

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové o extraligu nepřijde. Nejvyšší soutěž bude pokračovat i během omezení, rozhodla asociace  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.