Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tento týden startuje hokejová extraliga. Fanoušky čeká omezená kapacita i rozdělení do sektorů

Tento čtvrtek odstartuje pro hokejisty z Hradce Králové nejvyšší hokejová soutěž. Fanoušci se ale musí připravit na řadu omezení. Tím nejpodstatnějším bude omezená kapacita zimního stadionu. Další novinkou budou oddělené vstupy do jednotlivých sekcí.

„Pro zápasy Tipsport extraligy bude ČPP Aréna rozdělena do osmi zón s celkovou kapacitou 3.945 míst,“ upozorňuje před zahájením sezóny klub. V praxi to znamená, že se nedostane zdaleka na všechny fanoušky.

Jednotlivé provizorní zóny budou na stadionu označeny čísly 1 až 8. Každý z těchto sektorů bude míst svůj vlastní vstup. Fanoušci tak před utkáním budou muset zkontrolovat své vstupenky, a pomocí čísla sektoru najít vhodný vstup do haly.

Rozdělení sektorů a vchodů:

  • Vchod 1 – Sektor STÁNÍ 1
  • Vchod 2 – Sektor STÁNÍ 2
  • Vchod 3 – Sektory Q, A, B, SV, SKYBOXY 1-6
  • Vchod 4 – Sektory C, D, E, F, SKYBOXY 7-14
  • Vchod 5 – Sektory G, H, SZ, FR1
  • Vchod 6 – Sektory J, K, JZ, FR2
  • Vchod 7 – Sektory L, M, N, O, SKYBOXY 15-22
  • Vchod 8 – Sektory S, R, JV, SKYBOXY 23-26

Pro vchod 1 bude vyhrazen VIP vstup. Vchody 2, 3 a 4 budou součástí hlavního vstupu, který je nově rozdělen na tři části. Vstup od Jiráskových sadů je nyní rozdělen na dvě poloviny, představující vchody 5 a 6. Místo původní kuřárny je využit vchod 7. Ke vchodu 8 se fanoušci dostanou přes Bully restaurant.

„Po konzultaci s ředitelem Krajské hygienické stanice Královéhradeckého kraje se klub rozhodl pro využití některých toalet k více zónám,“ píše klub na svém webu. V praxi to bude znamenat, že fanoušci jednoho sektoru, budou moct využít toalety ze sektoru druhého.

Další opatření během zápasů extraligy

Během zápasů a pohybu v areálu zimního stadionu mají fanoušci zakázáno se shlukovat. Zároveň je zakázáno přecházet z jednoho sektoru do druhého (výjimkou je návštěva toalet). Každý návštěvník je povinen sedět na sedadle s číslem, které odpovídá jeho zakoupené vstupence. Samozřejmostí je i povinnost nosit roušku, nebo jinou ochranu úst a nosu.

„Vedení klubu žádá všechny fanoušky, aby se neshlukovali a respektovali výše uvedená pravidla. V případně jejich nedodržování může opět dojít ke zpřísnění podmínek vstupu na stadion a omezení celkové kapacity,“ upozorňuje klub.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK | Zdroj Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, extraliga, Hradec Králové, omezení, roušky, sektory, vchody, fanoušek, vstupenka, nařízení, pravidla, Extraliga ledního hokeje, Mountfield Hradec Králové, toaleta, Krajská hygienická stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden startuje hokejová extraliga. Fanoušky čeká omezená kapacita i rozdělení do sektorů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.