Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Hradečtí celníci udělali šťáru. Zabavili pět kvízomatů a peníze v hotovosti

V rámci celorepublikové akce GARDE navštívili tento týden královéhradečtí celníci dva předem vytipované podniky. V barech na Trutnovsku a Jičínsku zajistili celkem pět herních zařízení a finanční hotovost ve výši přesahující 14 tisíc korun.

„Technická herní zařízení byla v obou případech umístěna v samostatných místnostech v zadní části provozoven,“ vysvětluje mluvčí celníků Jitka Fajstavrová. Ani jeden z provozovatelů heren neměl na tyto herní automaty potřebné povolení. To v případě potřeby vydá ministerstvo financí.

Od začátku roku kontrovali celníci v Královéhradeckém kraji 24 provozoven zaměřené na herní automaty. Během těchto akcí zjistili 16 porušení, tři nelegální herny a zajistili osm herních automatů. Jedna z kontrol probíhala mimo jiné i ve městech Lázně Bělohrad nebo Dvůr Králové nad Labem.

Provozovatelům, u který celní správa našla nelegální automaty, hrozí pokuta ve výši až 50 milionů korun. Souběžně s tím i zadržení a zabavení automatů.

Ohodnoť článek

Foto Celní správa Královéhradeckého kraje

Štítky celní, správa, Královéhradecký, kraj, Jičín, Trutnov, automat, herní, herna, kontrola, pokuta, zabavení, kvízomat, okres Trutnov, okres Jičín, Královéhradecký kraj, Lázně Bělohrad, Dvůr Králové nad Labem, hotové peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Hradečtí celníci udělali šťáru. Zabavili pět kvízomatů a peníze v hotovosti  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.