Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tělocvična na nábřeží Jiřího Wolkera ve Dvoře se zateplí a získá nová okna

Stavbaři se pustí v následujících měsících do prací v tělocvičně na nábřeží Jiřího Wolkera ve Dvoře Králové nad Labem. Vymění okna i dveře a celou budovu zateplí. Dojde i k dílčím stavebním úpravám kolem vchodových dveří. Díky rekonstrukci, která vyjde na 6,2 milionu korun, se sníží energetické náročnosti budovy.

Tělocvična je v majetku města. Dlouhodobě ji ale využívá Střední škola informatiky a služeb (od letošního září nově Střední průmyslová škola a Střední odborná škola), která ji má bezplatně zapůjčenou. Budova vyrostla v 80. letech minulého století a některé její parametry už neodpovídají současným obecným požadavkům.

Stavební práce vyjdou na 6,2 milionu korun včetně DPH. Částečně je zaplatí město ze svého rozpočtu, částku ve výši 1,5 milionu korun pokryje dotace z Královéhradeckého kraje, který je zřizovatelem střední školy.  

Ohodnoť článek

Foto mudk.cz

Štítky Dvůr Králové nad Labem, tělocvična, Wolkerovo nábřeží, rekonstrukce, Jiří Wolker, Střední průmyslová škola, Střední škola informatiky a služeb, Královéhradecký kraj, okno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tělocvična na nábřeží Jiřího Wolkera ve Dvoře se zateplí a získá nová okna  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.