Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Trutnovští policisté hledají svědky hned dvou dopravních nehod, při kterých došlo ke zranění

K první nehodě došlo v pátek 21. srpna v ulici Svažitá v Trutnově. Cyklista se tu srazil s chodcem. Druhá nehoda se stala v Trutnově dnes ráno u ulic Náchodská a Ječná. Řidič osobního auta nedal přednost motocyklu. Obě nehody zůstávají v šetření.

K páteční dopravní nehodě vyjížděli dopravní policisté krátce před 17. hodinou. Chodec vstoupil do silnice podle prvotního šetření zřejmě bez rozhlédnutí.  Následně se střetl s projíždějícím cyklistou a oba po nárazu spadli na silnici. Zraněný cyklista skončil v péči lékařů, chodec vyvázl bez zranění.

K dalšímu střetu došlo dnes krátce před sedmou hodinou ranní. Podle prvotního šetření měl dosud nezjištěný řidič s neznámým autem stříbrné barvy odbočovat z ulice Náchodská do ulice Ječná, a přitom nedat přednost protijedoucímu řidiči na motocyklu. Ten měl ve snaze odvrácení střetu začít prudce brzdit a následně havarovat v prostoru křižovatky," říká policejní mluvčí Lukáš Vincenc. Motorkáře museli ošetřit přivolaní záchranáři.

„V souvislosti s šetřením obou nehod se nyní s žádostí o pomoc obracíme na možné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění událostí. Kontaktovat můžete osobně Dopravní inspektorát v Trutnově, telefonní číslo 974539650 nebo linku 158,“ doplňuje mluvčí. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky dopravní nehoda, motocykl, cyklista, chodec, osobní auto, řidič, Trutnov, policie, šetření, havárie, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnovští policisté hledají svědky hned dvou dopravních nehod, při kterých došlo ke zranění  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.