Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Po tropických dnech dorazí silné bouřky. Východní Čechy mají zasáhnout od zítřejšího poledne

Meteorologové aktualizovali výstrahu a přidali novou. Kromě dnešního dne má horko panovat i zítra. Celé východní Čechy pak zasáhnou silné bouřky. Výstraha před nimi začne platit se zítřejším polednem.

Výstraha před vysokými teplotami platí do dnešní 19. hodiny. Maxima se mohou dostat až na 33 stupňů Celsia, v Polabí dokonce 35 stupňů. Půjde tak zřejmě o nejteplejší den tohoto roku.

Se sobotní 11. hodinou dopolední, ale výstraha před vysokými teplotami vzejde v platnost znovu. Skončí opět v 19:00. Spolu s varováním před vysokými teplotami, ale Český hydrometeorologický ústav varuje před silnými bouřkami.

Výstraha před nimi začne platit zítra ve 12:00 a potrvá až do 23:00. Bouřky budou doprovázet přívalové deště, kroupy a vítr o rychlosti v nárazech až 70 kilometrů za hodinu.  

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky počasí, bouřky, přívalový déšť, Královéhradecký kraj, bouřka, Východní Čechy, Český hydrometeorologický ústav, Polabí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po tropických dnech dorazí silné bouřky. Východní Čechy mají zasáhnout od zítřejšího poledne  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.