Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Varování před bouřkami vystřídala výstraha před vysokými teplotami

Ještě včera odpoledne byla v platnosti výstraha před bouřkami, ta platila pro celý Královéhradeckém kraji. Během dnešního dne meteorologové výstrahu změnili. Až do 18:00 platí varování před vysokými teplotami v Hradci Králové, Jičíně, Novém Bydžově a Hořicích.

Varování pro Královéhradecký kraj začalo platit v poledne. Do večera se mohou teploty dostat i k 31 stupňům. Lidem meteorologové doporučují omezit venkovní aktivity, pobyt na přímém slunci a dodržovat pitný režim. Obezřetní mají být lidé i co se týče svých mazlíků.

Vysoké teploty vydrží i v následující dnech

Ve čtvrtek bude v Královéhradeckém kraji převážně jasno nebo polojasno. Odpoledne se při přechodně zvětšené oblačnosti objeví ojedinělé dešťové přeháňky nebo bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat v rozmezí od 27 do 31 stupňů. Na horách budeme měřit kolem 24 stupňů.

V pátek bude počasí prakticky stejné. Podle meteorologů nás opět čeká jasno nebo polojasno, ojediněle dešťové přeháňky nebo bouřky. Teploty se pak vyšplhají mezi 25 až 29 stupňů. Podobné počasí bude v Královéhradeckém kraji i o víkendu.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky varování, meteorologové, počasí, Královéhradecký, kraj, teploty, horko, ČHMU, předpověď, středa, čtvrtek, pátek, výhled, bouřka, Královéhradecký kraj, Hradec Králové, Jičín, Hořice, Nový Bydžov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Varování před bouřkami vystřídala výstraha před vysokými teplotami  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.