Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fügnerova ulice ve Dvoře Králové je po havárii vody neprůjezdná, odpoledne už by tudy řidiči mohli opět jezdit

Ranní havárie vodovodu ve Fügnerově ulici ve Dvoře Králové nad Labem zkomplikovala ve městě dopravu. Policie ji odkláněla. V těchto chvílích je ulice pro veškerou dopravu uzavřena, na místě pracovníci Městských vodovodů a kanalizací havárii odstraňují.

Jedná se o zhruba padesátimetrový úsek. I ten ale může znepříjemnit řadě řidičům jízdu po městě. Fügnerova ulice je hojně využívána při cestě od Šindelářské věže, popřípadě od oční školy směrem na Karlov.

Na odstranění havárie v současné době pracují pracovníci Městských vodovodů a kanalizací. Silnice je proto pro veškerou dopravu uzavřena.

Předpokládáme, že k jejímu zprůjezdnění dojde opět v odpoledních hodinách,“ říká mluvčí městského úřadu ve Dvoře Králové nad Labem Miroslava Kameníková.

Nákladní doprava je odkláněna už od okružní křižovatky u oční školy. Součástí opravy havárie je také odstávka pitné vody v daném úseku Fügnerovy ulice – od křižovatky s Tylovou ulicí po křižovatku s náměstím Republiky. Pokud by měla odstávka trvat déle než 4 hodiny, pro obyvatele bude zajištěn náhradní zdroj pitné vody.

„Zároveň upozorňujeme, že při vjezdu do Švehlovy ulice z náměstí T. G. Masaryka hned za přechodem pro chodce provádějí pracovníci MěVaKu opravu po havárii vodovodu. Prosíme tedy řidiče, aby dbali zvýšené opatrnosti při průjezdu tímto místem,“ dodává Kameníková.

Ohodnoť článek

Foto facebook.com /mestodknl

Štítky Dvůr Králové nad Labem, Fügnerova ulice, havárie vody, policie, uzavírka, havárie, doprava, Tomáš Garrigue Masaryk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fügnerova ulice ve Dvoře Králové je po havárii vody neprůjezdná, odpoledne už by tudy řidiči mohli opět jezdit  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.