Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Příští týden se začnou opravovat Pražská a Divišova ulice v Hradci Králové

Hradec Králové začne v příštím týdnu s plánovanou opravou některých svých silnic. Nejblíž je rekonstrukce ulice Pražská a Divišova. Práce tak omezí provoz, v některých případech se bude projíždět pouze kyvadlově.

Pražská ulice

Pražská ulice v Hradci Králové bude rozkopaná mezi 27. červencem a 20. srpnem. Postupně se na této silnici opraví všechny pruhy. V určitých termínech tak budou řidiči projíždět kyvadlově, v jiných zase v zúžených jízdních pruzích.

Divišova ulice

Divišova ulice se bude opravovat v termínu od 28. července do 2. srpna. „Začátek opravovaného úseku místní komunikace se nachází v ulici Divišova, poblíž křižovatky s ulicí Eliščino nábřeží,“ řekla mluvčí radnice Kateřina Šmídová.

Konec opravovaného úseku bude na hranici s ulicí ČSA. Na řidiče tak budou čekat komplikace a ve špičce i zdržení. Průjezd bude možný pouze kyvadlově. V ulici navíc bude zakázáno zastavovat.

Objízdná trasa ve směru od Aldisu povede kole Gayrových kasáren, budovy magistrátu a zpět po třídě ČSA. Ve směru k Aldisu řidiči z Divišovi ulice odbočí bez omezení.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky rekonstrukce, Divišova, Pražská, ulice, Hradec Králové, omezení, doprava, objízdná, trasa, České aerolinie, Kongresové centrum Aldis, Divišov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příští týden se začnou opravovat Pražská a Divišova ulice v Hradci Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.