Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Stavba sportovní haly na Pouchově v Hradci Králové pokračuje. Problém se spodní vodou se podařilo vyřešit

V dubnu se v Hradci Králové na Pouchově začala stavět nová tělocvičná hala. Před pár týdny práce zastavila spodní voda, která byla výš, než se čekalo. Hradecká radnice tak musela zaplatit 870 tisíc korun, aby se podařilo problém vyřešit. Odedneška stavba pokračuje.

„Město tedy muselo zajistit doprojektování základů o betonové piloty, aby mohla stavba nadále pokračovat,“ řekla mluvčí radnice Kateřina Šmídová. Radnice tak se stavební firmou musela podepsat dodatek smlouvy. Samotné dokončení stavby se tak prodlouží zhruba o dva měsíce.

Tělocvičná hala na Pouchově bude využitelná pro různé sporty, vhodná bude například na klasické halové sporty jako jsou basketbal nebo badminton. Rozměr haly odpovídá dvěma volejbalovým hřištím. Kromě zázemí a prostor tělocvičny bude vybudováno ještě parkoviště pro 46 automobilů. Polovina míst bude určená pro návštěvníky zařízení přímo v areálu a druhá polovina umístěná vně bude sloužit veřejnosti.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky sport, hala, Pocuhov, Hradec Králové, spodní, voda, zdržení, dodatek, smlouva, finance, stavba, pokračuje, Pouchov, podzemní voda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavba sportovní haly na Pouchově v Hradci Králové pokračuje. Problém se spodní vodou se podařilo vyřešit  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.