Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

U Borovnice došlo ke střetu vlaku s osobním autem, odskákaly to jen plechy

, aktualizováno 5. července 2020, 15:49

Na železničním přejezdu u obce Borovnice na Trutnovsku, narazil vlak do osobního auta. Vlakem cestovalo v tu chvíli 12 lidí. Nikomu se nic nestalo. Stejně tak se nezranil ani řidič osobního auta. Provoz na trati z Liberce do Jaroměře už byl obnoven.

Osobní auto vjelo do cesty vlaku, který jel v úseku Mostek – Horka u Staré Paky. Policie událost šetří jako nehodu. „ Jak k nehodě došlo a zda bylo v době nehody signalizační zařízení v provozu je předmětem šetření,“ říká policejní mluvčí Lucie Konečná.

V současné době je místo nehody již plně průjezdné a provoz na trati byl obnoven. Na místě nehody zasahovaly všechny složky IZS a přijela i drážní inspekce z České Třebové. Provoz vlaků na trati mezi Libercem a Jaroměří byl téměř tři hodiny přerušen. 

Ohodnoť článek

Foto cd.cz

Štítky policie, nehoda, vlak, osobní auto, střet, Borovinice, Trutnovsko, automobil, Borovnice, Liberec, Jaroměř, havárie, okres Trutnov, Lucie Konečná, Horka u Staré Paky, Mostek, Česká Třebová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Borovnice došlo ke střetu vlaku s osobním autem, odskákaly to jen plechy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.