Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Silný vítr dnes v Královéhradeckém kraji lámal stromy. V hradecké nemocnici poničil auta

Silný vítr doprovázený deštěm v Královéhradeckém kraji dnes odpoledne lámal stromy. V areálu Fakultní nemocnice v Hradci Králové zlomil dva stromy, které poškodily zaparkovaná auta. Událost se obešla bez zranění.

Vítr s deštěm zasáhl Královéhradecký kraj kolem 15:00. "Měli jsme kolem 20 výjezdů, hlavně jsme odstraňovali stromy spadlé na silnice. Zejména na Hradecku, Jaroměřsku, Královédvorsku a Novoměstsku," řeklekla mluvčí krajských hasičů Martina Götzová.

Podle meteorologů na většině území České republiky hrozí dnes odpoledne ojediněle silné bouřky s nárazy větru kolem 70 kilometrů za hodinu, kroupami a přívalovým deštěm. Výstraha s nízkým stupněm nebezpečí platí s výjimkou Karlovarského, Ústeckého a Libereckého kraje pro celou zemi do 23:00.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, počasí, hasiči, vítr, Královéhradecký, strom, Královéhradecký kraj, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Česko, Novoměstsko, Karlovarský kraj, Ústecký kraj, Liberecký kraj, vichřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silný vítr dnes v Královéhradeckém kraji lámal stromy. V hradecké nemocnici poničil auta  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.