Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na speciálním venkovním kluzišti si to rozdá Kladno s Vrchlabím. Hokejisté budou hrát přímo pod sjezdovkou

Špindlerův Mlýn by se měl začátkem prosince stát dějištěm velkého hokejového svátku. Podle informací serveru forbes.cz chystá útočník Jaromír Jágr z pozice majitele Kladna prvoligový souboj pod širým nebem s nedalekým Vrchlabím. Extraligové body by pak měly být ve hře v utkání mezi Spartou a Hradcem Králové.

Oficiálně není zatím nic potvrzeno a mlčením mají být vázány i všechny zainteresované strany. Akce v největším tuzemském lyžařském středisku se má podle serveru uskutečnit na kluzišti dočasně postaveném přímo pod sjezdovkou ve Svatém Petru.

Jágr má být do akce zapojen herně i obchodně a zároveň má pomoci s její propagací. Celý projekt má být představen ve druhé polovině července na tiskové konferenci. V těchto dnech se ještě řeší, zda by se v rámci akce mohlo uspořádat i více zápasů a využilo se tak postavené kluziště.

Sparta již letos pod širým nebem hrála. V Drážďanech na fotbalovém stadionu Dynama před návštěvou 32.009 diváků, jež znamenala nový rekord soutěže, porazila Litvínov 3:2. Šlo o čtvrtý extraligový duel pod otevřenou oblohou.

V lednu 2016 se právě Pražané představili v Brně za Lužánkami proti domácí Kometě, o pět dnů dříve hráli Brňané s Plzní. Již v roce 2011 se hrálo na ploše plochodrážního stadionu ve Svítkově, kde Pardubice hostily Brno.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FB: HC Vrchlabí

Štítky hokej, Kladno, Vrchlabí, zápas, venku, sport, Špindlerův Mlýn, Svatý Petr, sjezdovka, Rytíři Kladno, HC Stadion Vrchlabí, HC Sparta Praha, Jaromír Jágr, Mountfield Hradec Králové, HC Kometa Brno, HC Dynamo Pardubice, HC Verva Litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na speciálním venkovním kluzišti si to rozdá Kladno s Vrchlabím. Hokejisté budou hrát přímo pod sjezdovkou  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.