Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Trutnov bude mít další moderní sportoviště, tentokrát pro volejbalisty

Na nové sportovní zázemí se budou moci v Trutnově těšit hráči volejbalu. Město investuje do nových kurtů, které vzniknou na České čtvrti, téměř 5,5 milionu korun. Hotové budou v září letošního roku.

Původní volejbalové kurty se v Trutnově nacházely v areálu Na Nivách. Kvůli rozsáhlé rekonstrukce areálu a jeho přebudování na Středisko volného času, Trutnov byly kurty zrušeny. Teď se ale tamní volejbalisté dočkají úplně nového zázemí.

Dlouhodobě se snažíme, aby co nejvíce sportů, kterým se děti i dospělí v Trutnově věnují, měly dostačující a moderní zázemí. Bohužel původní kurty na volejbal musely ustoupit rekonstrukci SVČ a volejbalisté tak jsou dočasně bez kurtů. To se však změní již letos po prázdninách. Během léta jim vystavíme zcela nové zázemí na České čtvrti vedle Rákosníčkova hřiště,“ vysvětluje Ivan Adamec, starosta města Trutnova.

                         

V rámci stavby se vybudují dva antukové volejbalové kurty a zázemí pro sportovce. To znamená šatny, sprchy a menší klubovna. Vše bude oploceno. V současné době se na pozemku v Libušince budují kompletní přípojky vody, kanalizace i elektriky. Hotovo bude ještě letos v září. Stavební firma kurty postaví za 5,5 milionu korun. Kurty bude spravovat volejbalový oddíl Lokomotivy Trutnov.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com, Město Trutnov

Štítky volejbalové kurty, Česká čtvrť, Trutnov, hráči, moderní, volejbalista, volejbal, Ivan Adamec, Na Nivách

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnov bude mít další moderní sportoviště, tentokrát pro volejbalisty  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.