Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prázdninový den v Liberci nadchne děti i dospělé

PR článek

Žádná nuda. Jen samé nové zážitky a napínavé objevování čekají na rodiny, které se vydají o prázdninách na výlet do centra Liberce.

Liberec – FunPark plný chytré zábavy  pro děti i dospělé se otevřel v nejluxusnější vilové části Liberce, na Masarykově třídě. Lidské smysly v něm probudí 25 interaktivních exponátů nabízejících úplně nové prožitky.  „Návštěvníci se setkají s virtuální realitou. Vyzkouší si let ptáka,  přenesou do pravěku nebo okusí arktický mráz, Fun park baví  nejenom děti, ale i dospělé, kteří v sobě znovu nacházejí dětskou hravost a soutěživost.“  popisuje Michal Buzek za produkci.

Chuť objevovat a citlivěji vnímat svět i sebe samé jim umožní moderní projekční technologie i jednoduché pomůcky. Během zhruba dvou hodin, které pořadatelé na návštěvu FunParku doporučují, si lidé mohou změřit sílu myšlenek, pohrát si s vlastní pamětí, vyzkoušet své uši, nos a  ostatní  smysly. Jeden z unikátních robotů jim ukáže, jak to umí rozbalit při tanci nebo si jen bude s návštěvníky hrát.  

Nový zábavní park, sídlící téměř v sousedství dalších turistických cílů – muzeí, galerie nebo zoologické zahrady- je ideálním místem pro příjemný rodinný den. Součástí areálu jsou  restaurace ZOO 1320  a GolfPark s  letním barem a minigolfovým hřištěm v Golf clubu. Oba podniky nabízejí českou a mezinárodní kuchyní, mají dětský jídelní lístek a dětský koutek. V zahradě areálu děti pobaví dětské atrakce.  FunPark zůstane v provozu po celou letní sezónu.  

Přijďte se také pobavit!

Ohodnoť článek

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prázdninový den v Liberci nadchne děti i dospělé  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.