Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Parta kluků na plese zfalšovala lístky do tomboly. Odnesli si ceny za 15 tisíc korun

Letos začátkem března na jednom z plesů v Hradci Králové parta mladých kluků zfalšovala lístky do tomboly. Odnesli si tak lyže a snowboard za celkem 15 tisíc korun. Policie je proto obvinila z podvodu. Za to jim hrozí až dva roky ve vězení. Jde o tři muže ve věku 20, 20 a 19 let z Hradce Králové.

„V průběhu večera si zakoupili několik losů do tomboly, kdy na dvou z nich přepsali výherní číslo,“ vysvětluje mluvčí Iva Kormošová. Díky těmto přepsaným lístkům pak vyzvedli dvě hlavní výhry. K překvapení organizátorů se nechali s výhrou vyfotit a následně z plesu odešli.

Na to, že jsou lístky falešné se přišlo o pár minut později. Pro výhru si totiž přišli majitelé pravých výherních čísel. Díky fotce se ale podařilo prakticky okamžitě zjistit, kdo lyže a snowboard odnesl. Organizátoři se je tak pokusili během večera kontaktovat, aby lyže a snowboard vrátili. Ani jeden z nich však nereagoval a věci si nechali.

Zda šlo o spontánní nápad posilněný alkoholem nebo úmysl, policie zatím neví. Co je však jisté, že si dali na přepsání losů záležet. „Všem třem hrozí trest odnětí svobody až dva roky,“ doplňuje Kormošová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ples, tombola, falešný, lyže, snowboard, podvod, policie, Hradec Králové, vězení, snowboarding

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Parta kluků na plese zfalšovala lístky do tomboly. Odnesli si ceny za 15 tisíc korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.