Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Dopravní nehoda u Dobřenic uzavřela na tři hodiny dálnici D11 ve směru z Prahy na Hradec

, aktualizováno 18. června 2020, 16:21

K nehodě nákladního a osobního auta došlo na 79. km u Dobřenic na Hradecku ve směru z Prahy na Hradec Králové. Při nehodě se zranili lehce tři lidé. Dálnice už je ve směru na Hradec Králové plně průjezdná.

,,Dva lidé se zranili v nákladním vozidle a jeden člověk v osobním autě," řekla mluvčí policie Iva Kormošová. Dálnice byla po nehodě tři hodiny uzavřena, další hodinu se jezdilo jedním jízdním pruhem. V současné době je již místo průjezdné bez komplikací. 

Na místo byl vyslán vrtulník a dvě sanitky. Naštěstí šlo o lehká zranění a po ošetření předali letečtí záchranáři zraněné osoby pozemním posádkám záchranné služby. Ty je následně odvezly do nemocnice v Hradci Králové. U nehody zasahují i policisté a tři jednotky hasičů. 

Řidič osobního auta pravděpodobně po předjetí kamionu narazil zezadu do nákladního auta jedoucího v pravém jízdním pruhu. Nákladní auto patřící údržbě silnic Ředitelství silnic a dálnic, dostalo smyk a převrátilo se na bok.

Ohodnoť článek

Foto ZZS LK

Štítky policie, Dobřenice D11, nehoda, zranění, vrtulník, uzavřena, hasiči, Hradec Králové, Praha, havárie, Dobřenice, automobil, Dálnice D11, Královéhradecký kraj, nákladní automobil, Ředitelství silnic a dálnic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní nehoda u Dobřenic uzavřela na tři hodiny dálnici D11 ve směru z Prahy na Hradec  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.