Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Letecká záchranná služba v Hradci Králové oslaví třicet let odsunutou vernisáží

Letecká záchranná služba v Hradci Králové funguje třicet let. Své kulatiny se tak rozhodla oslavit vernisáží přímo na své základně. Ta původní se měla konat v budově Krajského úřadu, ta však musela být zrušená. Náhradní termín je tak stanovený na 25. června od 16:00.

„K tomuto výročí chystáme několik událostí. První z nich je zahájení putovní fotografické výstavy Letecká záchranka ve třiceti fotografiích,“ vysvětluje tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

Letecká záchranka oslovila hned několika fotografů, se kterými dlouhodobě spolupracuje. Jde o jména jako například Michal Fanta, Jaromír Chalabala nebo Martin Veselý. Každý z nich vybral deset fotografií, které požaduje za nejlepší.

„Rád bych Vás pozval na odsunutou vernisáž výstavy Letecká záchranka ve třiceti fotografiích, která se - jak doufám už doopravdy - uskuteční 25.6.2020 od 16:00 na základně LZS Hradec Králové ve Fakultní nemocnici,“ doplňuje informace Novák.

Ohodnoť článek

Foto LZS Královéhradeckého kraje

Štítky LZS, Královéhradecký kraj, třicet let, oslava, výstava, pozvánka Komentáře, Hradec Králové, vernisáž, Ivo Novák, Zdravotnická záchranná služba Královéhradeckého kraje, Martin Veselý, letecká záchranná služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letecká záchranná služba v Hradci Králové oslaví třicet let odsunutou vernisáží  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.