Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Třiasedmdesátiletá seniorka napadla o devět let staršího manžela. Ten skončil v nemocni

Policie v Hradci Králové řeší kuriózní případ napadení. Podle všeho měla třiasedmdesátileté seniorka fyzicky napadnou svého o devět let staršího manžela. Podle jeho výpovědi ho po hádce začala mlátit a následně kousat do rukou. Muž si nejprve rány ošetřil sám, pro jistotu však navštívil lékaře.

„Policisté incident kvalifikovali jako přestupek proti občanskému soužití, který předali správnímu orgánu k vyřešení,“ vysvětluje policejní mluvčí Iva Kormošová. Zároveň dodává, že podobné případy policie řeší velice často. Ne však v tomto věku.

Policie podobné statistiky nevede. Má však přehled o trestných činech a úmyslném ublížení na zdraví. „Za loňský rok jsme v Královéhradeckém kraji neřešili v kategorii nad 60 let žádnou ženu, pouze tři muže a letos zatím nad 60 let nikoho,“ dodává mluvčí. Nejčastěji se tento druh násilí objevuje u mužů ve věku mezi 20 až 29.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky napadení, senior, ošetření, policie, kousnutí, trestný čin, přestupek, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, manželé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiasedmdesátiletá seniorka napadla o devět let staršího manžela. Ten skončil v nemocni  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.