Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hradecký Majáles se odsouvá. Ve hře je druhá polovina září

Ačkoliv o tom z počátku nikdo nechtěl ani slyšet, je jasné, že se aktuální opatření vlády dotknout i letní festivalové sezóny. V Hradci Králové jí každým rokem startuje Majáles, který se měl letos konat 8. května v Šimkových sadech. Teď se řeší na kdy akci odsunout.

„Z výroků vládních činitelů můžeme pouze odvozovat, že žádné velká akce v květnu, červnu a dost možná ani v letní sezóně nebude možné uspořádat,“ napsali organizátoři Hradeckého Majálesu na své sociální sítě. Jedním dechem ale uklidňují, že o festival fanoušci nepřijdou. 

V úvahu nyní přicházejí hned dva termíny, na které akci odsunout. „První termín, u kterého nyní vidíme alespoň slušnější šanci na uspořádání, je druhá polovina září,“ píší organizátoři. Zároveň ale přiznávají, že dalším termínem by bylo až jaro příštího roku. 

Vstupenky na náhradní termín

„Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti jak na aktuální, tak libovolný budoucí náhradní termín,“ píší organizátoři. 

V původním termínu měli na Hradeckém Majálesu vystoupit například hradecký písničkář Michal Horák, Marek Ztracený, Kapitán Demo, skupina UDG nebo Pokáč. Zda by došlo v náhradním termínu ke změně programu organizátoři nesdělili. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB: Hradecký Majáles

Štítky majáles, 2020, letní sezóna, léto, festival, náhradní termín, zrušeno, Hradec Králové, Hradecký Majáles, Michal Horák, Marek Ztracený

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecký Majáles se odsouvá. Ve hře je druhá polovina září  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.