Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Cyklistu v hradeckém Březhradě málem smetl vlak na přejezdu

Hazard se svým životem, předvedl v týdnu cyklista v hradeckém Březhradě. Poté, co projel po tamním železničním přejezdu nákladní vlak, se muž rozjel. Vůbec ho nezajímalo, že byly závory ještě dole a stále bliká výstražná signalizace. Mělo to svůj důvod. Z druhé strany jel totiž jiný vlak. Muž si ho všiml na poslední chvíli a těsně před ním stihl zastavit.

K události došlo ve čtvrtek před polednem (na videu je letní čas). Stačilo málo a mohlo dojít k tragédii. Cyklista se v době, kdy blikala výstražná signalizace ani nerozhlédl a vjel na přejezd. Zřejmě nečekal, že po projetí nákladního vlaku, pojede z druhé strany ještě vlak osobní. Mířil k němu v plné rychlosti a muž stačil během okamžiku zastavit. Vlak projel a muž jel dál, jako by se nic nestalo.

Vše ale natočila kamera a policie teď samotného cyklistu vyzývá, aby se přihlásil na policii, nebo se dostavil na jakoukoliv policejní služebnu, případně přímo na dopravní inspektorát v Malšovicích. „Cyklista se dopustil přestupku, za který hrozí pokuta do 2,5 tisíce korun, ve správním řízení až do 5 tisíc korun,“  řekla policejní mluvčí Iva Kormošová. Na linku 158, se mohou ozvat i svědci, kteří muže poznají.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Tomáš Petrů /youtube.com

Štítky policie, cyklista, vlak, Březhrad, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Cyklistu v hradeckém Březhradě málem smetl vlak na přejezdu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.