Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Královéhradeckém kraji se počet nakažených nezvyšuje. Stále jich je 14

Počet potvrzených případů nákazy novým koronavirem se ani dnes v Královéhradecké kraji nezvýšil. Od středečního rána je jich stále 14. U všech je průběh onemocnění mírný, sdělila dnes. Údaje jsou k dnešní 9:00. Původ nákazy lze v hradeckém kraji stále dohledat.

Testovaných na nákazu koronavirem bylo dnes v Královéhradeckém kraji 151, o pět více než ve čtvrtek odpoledne. Negativní výsledek mělo 131 lidí, 14 pozitivní a osm na výsledek čekalo, uvedli hygienici k 9:00.

Královéhradecký kraj je počty potvrzených případů onemocnění COVID-19 po Libereckém kraji a Vysočině třetím nejméně zasaženým regionem v ČR.

Do kraje dorazilo zatím celkem 18.487 kusů ochranných prostředků, vyplynulo z údajů uvedených k 9:30 na webu ministerstva zdravotnictví. Dezinfekcí přišlo 300 kusů, roušek 12.317, respirátorů 2870 a rychlotestů 3000.

Prvním nakaženým v Královéhradeckém kraji byl Američan, který trvale žije v Praze. V domácí karanténě je ale v hradeckém kraji. Jeho případ byl potvrzen v pondělí 9. března.

V Česku bylo ráno 765 potvrzených případů nákazy koronavirem.

Autoři | Foto Vít Hassan

Štítky ČR, zdraví, koronavirus, Královéhradecký, FOTO, Královéhradecký kraj, infekční onemocnění, COVID-19, Česko, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Liberecký kraj, Kraj Vysočina, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Královéhradeckém kraji se počet nakažených nezvyšuje. Stále jich je 14  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.