Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Studenti Lékařské fakulty pomáhají, kvůli epidemii koronaviru, personálu hradecké Fakultní nemocnice

První medici nastoupili na Oddělení urgentní medicíny i na Kliniku infekčních nemocí Fakulní nemocnice. S dalšími se jedná i nástupu. Kromě mediků, pomáhají i budoucí sestry.

První medici nastoupili na Oddělení urgentní medicíny i na Kliniku infekčních nemocí Fakulní nemocnice. S dalšími se jedná i nástupu. Kromě mediků, pomáhají i budoucí sestry.  

„Děkujeme studentům za nabídku nám pomoci v této době, velmi si toho vážíme. Určitě to pro ně bude i zajímavá pracovní zkušenost,“ uvedl ředitel Fakultní nemocnice Hradec Králové Vladimír Palička.

Medici ale na klinikách pomáhají i pacientům s doprovodem na vyšetření nebo při zásobování zdravotnickým materiálem. „Mediky umisťujeme na základě požadavků jednotlivých pracovišť. Tam, kde už medici působí, je s nimi personál velmi spokojen,“ uvedla náměstkyně pro ošetřovatelskou péči Fakultní nemocnice Hradec Králové Dana Vaňková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hradecká Drbna

Štítky Fakultní nemocnice Hradec Králové, medici, Lékařská fakulta Univerzity Hradec Králové, nemocnice, pandemie covidu-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studenti Lékařské fakulty pomáhají, kvůli epidemii koronaviru, personálu hradecké Fakultní nemocnice  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.