Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Divadlo Drak zrušilo program. Jako kompenzaci otevírá Labyrint denně

Stejně jako ostatní divadla v Královéhradeckém kraji a Hradci Králové ruší svůj program i Divadlo Drak. Divákům bude postupně vracet vstupné. Jako kompenzaci otevírá Labyrint, který byl otevřen vždy jen o víkendu, odedneška denně.

„Na základě sdělení Bezpečnostní rady státu rušíme některá představení,“ napsala Hradecké Drbně za Divadlo Drak Martina Marková. Jde o představení Bajaja, které se mělo hrát 14. března ve dvou časech. Zrušení se týká i přestavení Cesta. To mělo divadlo uvést 18. března v 18 hodin. 

Divákům se vrací vstupné

„Pokud máte zakoupenou vstupenku elektronicky, bude částka za vstupenku zastlána automaticky přímo na Váš účet,“ vysvětluje Marková. 

V případě, že jste vstupenku koupili osobně v předprodeji Klicperova divadla, na pokladně Divadla Drak nebo v některém z hradeckých infocenter, je třeba jí vrátit v místě nákupu a to do 27. března 2020. 

Divadlo ruší i další program

15. března ruší Divadlo Drak i akci s názvem „Dračtení“. „Akce se uskuteční v náhradním termínu, o kterém budeme v předstihu informovat na webu Divadla Drak a sociálních sítích,“ doplňuje Marková. 

Jako kompenzace se otevírá Labyrint Divadla Drak denně 

Labyrint Divadla Drak v Hradci Králové byl veřejnosti otevřen pouze o víkendu. Odedneška (11. března) bude otevřen denně. Vždy od 10:00 do 17 hodin. „Chceme vyjít vstříc rodičům, kteří zůstávají se svými dětmi doma,“ řekla Marková. 

I v tomto případě se divadlo musí respektovat nařízením vlády. Může se tak stát, že bude regulovat počet návštěvníků tak, aby v jedné hodině nepřesáhl sto lidí. 

Ohodnoť článek

Foto Divadlo Drak Hradec Králové

Štítky Divadlo Drak, Hradec Králové, vstupenky, peníze, náhradní program Labyrint, labyrint, divadlo, vstupenka, Martina Marková, Královéhradecký kraj, Bezpečnostní rada státu, Klicperovo divadlo, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divadlo Drak zrušilo program. Jako kompenzaci otevírá Labyrint denně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.