Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Oprava Krkonošské ulice ve Dvoře Králové. Do konce října zkomplikuje dopravu na Trutnov

Od pondělí 2. března, se musí řidiči připravit ve Dvoře Králové na dopravní komplikace. Opravovat se začne Krkonošská ulice, která je spojnicí mezi Dvorem, Trutnovem a Krkonošemi. V obou směrech, povede objížďka přes Choustníkovo Hradiště. Omezení potrvá 7 měsíců.

Oprava silnice, by měla vyjít na 85 milionů korun. Kromě osobní dopravy, se uzavírka dotkne i některých linek autobusů. "Platit začnou výlukové jízdní řády. Bez obsluhy zůstanou v uzavřeném úseku autobusové zastávky Dvůr Králové nad Labem - kaplička a Vítězná - Záboří," řekla mluvčí dvorské radnice Miroslava Kameníková.

Opraví se téměř 2 kilometry dlouhý úsek mezi čerpací stanicí v krkonošské ulici a odbočkou na Vítěznou. První práce v Krkonošské ulici už začaly v půlce února na vodovodu a kanalizaci. Stavba je další etapou kompletní rekonstrukce krajské silnice číslo II/300 mezi Dvorem Králové nad Labem a obcí Kocbeře. Hotovo má být do konce října.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Liberecká Drbna

Štítky oprava, Krkonošská ulice, Dvůr Králové nad Labem, Krkonoše, komplikace, uzavírka, Trutnov, Choustníkovo Hradiště, Záboří, Kocbeře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava Krkonošské ulice ve Dvoře Králové. Do konce října zkomplikuje dopravu na Trutnov  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.