Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Královéhradecký kraj je podle vyhledávače Google nejromantičtějším krajem v zemi

Podle dat z vyhledávače google.com žijí v Královéhradeckém kraji nejromantičtější lidé v České republice. Z žebříčků nejromantičtějších míst v zemi se tak náš kraj umístil na prvním místě. Na druhé pozici skončil Karlovarský a na třetím Ústecký kraj.

„Průzkum byl založen na porovnání nárůstu hledanosti jednotlivých klíčových slov podle archivovaných dat Google (pomocí nástroje Plánovač klíčových slov),“ vysvětlují analytici, kteří průzkum prováděli.

Jednoduše řečeno. Nejvíc lidí, kteří vyhledávají na internetu věci spojené s romantikou a láskou žijí právě v Královéhradeckém kraji. Mezi tyto výrazy patří mimo jiné i slova jako: „Valentýn“, „vyznání lásky“, „romantická večeře“, „kytky,“ nebo „překvapení“.

Po zpracování statistik nejoblíbenějšího vyhledávače se ukázalo, že nejromantičtější Češi bydlí na severovýchodě Čech: v Královéhradeckém, Karlovarském a Ústeckém kraji. Naopak nejnižší zájem o lásku a Valentýna projevují obyvatelé Olomouckého (12. místo), Moravskoslezského (13. místo) Jihočeského kraje (14. místo).

Slavíte Valentýna?

Celkem hlasovalo31 čtenářů

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Valentýn, láska, Královéhradecký kraj, statistika, žebříček, Google, vyhledávač, Česko, Karlovarský kraj, Ústecký kraj, Den svatého Valentýna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Královéhradecký kraj je podle vyhledávače Google nejromantičtějším krajem v zemi  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.