Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Rychnovsku hrozí na silnicích námraza, na Sněžce je minus deset

Silnice na Rychnovsku mohou být dnes ráno namrzlé. Řidiči by měli být velmi opatrní i na Náchodsku, kde může být kvůli mlhám značně snížená viditelnost. Teploty dnes ráno v Královéhradeckém kraji klesly několik stupňů pod nulu, na Sněžce v Krkonoších bylo minus deset stupňů Celsia. V kraji bylo většinou jasno. Vyplynulo to z ranních informací meteorologů a silničářů.

Meteorologové na dnešek předpovídají v hradeckém kraji polojasno až oblačno, ojediněle se sněhovými přeháňkami. V nižších polohách by mohl padat i déšť se sněhem. Nejvyšší denní teploty budou mezi jedním až čtyřmi stupni Celsia, v 1000 metrech na horách má být kolem minus tří stupňů pod nulou.

V Hradci Králové byly v sobotu hodinu po poledni čtyři stupně nad nulou. K večeru se očekává pokles teplot až na minus jeden stupeň a stejně tak by mělo být i v neděli ráno. Nejvyšší nedělní denní teploty by pak neměly přesáhnout tři stupně nad nulou. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Královéhradecký, okres Rychnov nad Kněžnou, Sněžka, Královéhradecký kraj, Krkonoše, okres Náchod, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Rychnovsku hrozí na silnicích námraza, na Sněžce je minus deset  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.