Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Páteční výbuch v pardubické Explosii nepřežil jeden z těžce popálených mužů

Nehoda se v pardubické firmě Explosia stala v pátek krátce po sedmé hodině ranní. Po následném výbuchu a požáru se zranili celkem čtyři lidé. Trojici zraněných odvezla záchranná služba na specializované pracoviště do Prahy a jednoho do Hradce Králové. Tři zranění muži byli v kritickém stavu, v sobotu večer však přišla navíc smutná zpráva, která oznámila úmrtí jednoho z nich.

"V sobotu ve večerních hodinách podlehl ve vinohradské nemocnici jeden ze zaměstnanců svým zraněním. Dovolte nám vyjádřit upřímnou soustrast rodině a jeho přátelům. Společnost Explosia je připravena v této těžké životní situaci poskytnout rodině veškerou potřebnou podporu. Soustrast všem blízkým vyjádřil i vicepremiér a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček," oznámil smutnou událost mluvčí pardubického podniku Martin Vencl. 

Server Novinky.cz uvedl, že informaci, zda zemřel nejvážněji poraněný muž, který měl po výbuchu popáleniny na 90 procentech těla, mluvčí Explosie nepotvrdil.

Autoři | Foto ZZS JMK

Štítky výbuch v Explosii, Pardubice, úmrtí, Explosia, výbuch, Praha, Hradec Králové, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Karel Havlíček

Páteční výbuch v pardubické Explosii nepřežil jeden z těžce popálených mužů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.