Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Opilý řidič z Pardubic nadýchal ve Dvoře Králové přes jednu promile

V noci na včerejšek zastavili policisté ve Dvoře Králové nad Labem vozidlo, jehož řidič při odbočování nezapnul blinkr. Muž, který tvrdil, že před jízdou vypil jen jedno pivo, při dechové zkoušce nadýchal překvapivých 1,33 promile.

„Zastavení vozidla Ford ve Dvoře Králové nad Labem nebylo náhodné. Policisté si všimli, že řidič při odbočování neudal směr jízdy, což je porušení pravidel,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlová. Po zastavení v Dukelské ulici byl třiačtyřicetiletý řidič vyzván k provedení dechové zkoušky, která odhalila vysokou hladinu alkoholu v dechu.

Muž, který se vrátil z Pardubic, kde podle svých slov vypil pouze jedno pivo kolem půlnoci, čelí nyní vážnému obvinění. Za jízdu pod vlivem návykové látky mu hrozí trest v rozmezí od peněžité pokuty po rok vězení a zákaz řízení. Případ je předmětem dalšího šetření, přičemž řidič bude v následujících dnech oficiálně obviněn.

Ohodnoť článek

Foto Anh Tuan Tran

Štítky Dvůr Králové nad Labem, Pardubice, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič z Pardubic nadýchal ve Dvoře Králové přes jednu promile  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.