Počasí dnes17 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Silniční kontrola odhalila řidičku se zákazem řízení a pod vlivem drog

Policisté v Rychnově nad Kněžnou zadrželi třiatřicetiletou řidičku, která porušila několik zákonů. V Štemberkově ulici zastavili vozidlo značky Citroën během běžné silniční kontroly. Poté, co řidička zastavila, pokusila se nenápadně přesunout na zadní sedadlo, aby zakryla svou identitu jako řidičky.

„Policisté však rychle zjistili, že žena má od června letošního roku soudem uložený zákaz řízení na tři roky,“ uvedla na webu policie mluvčí Andrea Muzikantová.

Kromě toho testy ukázaly, že řidička byla pod vlivem amfetaminu a metamfetaminu. I přes její původní tvrzení, že žádné drogy neužila, drogový test potvrdil opak. Žena se odmítla podrobit lékařskému vyšetření a nespolupracovala s policií, což vedlo k použití donucovacích prostředků.

Řidička nyní čelí obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, za což jí hrozí až dva roky vězení. Další přestupky, včetně jízdy s vozidlem bez platné technické kontroly a odmítnutí lékařského vyšetření, budou řešeny ve správním řízení. Hrozí jí pokuta až 75 tisíc korun a zákaz činnosti na šest až 18 měsíců.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Policie ČR

Štítky drogy, YouTube, policie, Citroën, Rychnov nad Kněžnou, lékařské vyšetření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silniční kontrola odhalila řidičku se zákazem řízení a pod vlivem drog  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.