Počasí dnes17 °C, zítra16 °C
Sobota 19. října 2024  |  Svátek má Michaela
Bez reklam

Náchod za chvíli otevře Lišáka, nový trail pro všechny nadšené bikery

Náchod zve všechny milovníky cyklistiky na otevření historicky prvního biketrailového okruhu LIŠÁK, k jeho slavnostnímu otevření dojde dnes odpoledne o půl třetí u osady Amerika.

Tento nový trail vznikl ve spolupráci města Náchoda a organizace Náchodské stezky, přičemž název získal díky hlasování veřejnosti. Na všechny zájemce o první sjezd čeká možnost využít zdarma cyklobus k Jiráskově turistické chatě na Dobrošově, který vyjíždí po 13. hodině z Bělovse.

Kdo preferuje aktivnější začátek, může se připojit ke skupinové jízdě na kole přímo na start. Alternativně lze dorazit individuálně a zaparkovat u turistické chaty, odkud vede zhruba kilometrová značená trasa k začátku trati. Cíl sjezdu je u mostu poblíž pěchotního srubu Montace, kde první účastníky čeká malá odměna na památku.

A tím akční den nekončí. "Program pokračuje na Dětském dopravním hřišti v Bělovsi, kde si od 17 hodin můžete poslechnout přednášku profesionálního bikera Richarda Gasperottiho," prozradila v tiskové zprávě mluvčí Náchoda Nina Adlof.  

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem města Náchod

Štítky Lišák, trail, bike, Náchod, otevření, kolo, ČR, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náchod za chvíli otevře Lišáka, nový trail pro všechny nadšené bikery  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.