Počasí dnes12 °C, zítra14 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Fotbalová Lvíčata přivítají v Hradci pod lízátky před plnými ochozy Litvu

Diváci pod hradeckými lízátky se mohou těšit na mezinárodní fotbal. Českou fotbalovou reprezentaci do 21 let čeká v Hradci Králové rozhodující zápas o postup do baráže mistrovství Evropy 2025.

Dneska potřebují "Lvíčata" porazit poslední Litvu, aby si zajistila šanci bojovat o postup na šampionát. Trenér Jan Suchopárek spoléhá na energii vyprodané Malšovické arény, která může jeho týmu pomoct dosáhnout cíle.

Situace ve skupině I hraje Čechům do karet.  Dánsko už má postup jistý, ale naši mladíci si mohou zajistit baráž výhrou nad Litvou. "Šance se otevřela i díky výsledkům soupeřů, teď musíme proměnit mečbol," řekl novinářům trenér Jan Suchopárek. V případě úspěchu se Češi posunou před Wales na druhé místo a zaručí si šanci bojovat o mistrovství.

Suchopárek věří, že s podporou plného stadionu tým předvede výkon, který dovede "Lvíčata" do baráže. "Věřím, že atmosféra z hlediště nám pomůže a nikoho nezklameme," dodal kouč, který zároveň připomněl, že jeho tým musí být v útoku přesnější a pohyblivější než v minulém zápase proti Walesu. Fotbal začíná v malšovické aréně večer v šest.

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem FCHK

Štítky Lvíčata, fotbal, Hradec Králové, Litva, Suchopárek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Lvíčata přivítají v Hradci pod lízátky před plnými ochozy Litvu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.