Počasí dnes12 °C, zítra14 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Žena se vkradla do pokoje hradeckého hotelu. Tam potají přenocovala

Pracovníci jednoho hotelu v Hradci Králové zažil neobvyklou situaci, když při ranním úklidu objevili ženu spící v jednom z pokojů, aniž by za ubytování zaplatila. Žena, která se do pokoje dostala odcizením klíče z recepce, odmítla s personálem komunikovat a opustit pokoj.

K incidentu došlo, když žena využila chvíle, kdy z hotelu odcházel host a na recepci nikdo nebyl. Po jejím odhalení a odmítnutí opustit pokoj byla na místo přivolána městská policie. „Strážníci po otevření dveří získali od ženy vysvětlení, že neměla kde spát a situaci pouze využila,“ uvedla v tiskové zprávě Eva Kněžourová, mluvčí hradeckých strážníků.

Při kontrole dokladů bylo zjištěno, že jde o sedmadvacetiletou ženu, která už se v minulosti podobného chování dopustila. Tento případ byl postoupen k dořešení příslušnému správnímu orgánu města. Událost znovu otevírá diskuse o bezpečnostních opatřeních v hotelích a otázkách, jak zacházet s osobami bez přístřeší, které se ocitnou v podobných situacích.

Ohodnoť článek

Foto se svolením MPHK

Štítky hotel, Hradec Králové, krimi, bezdomovec, hotel, klíč, krádež, městská, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se vkradla do pokoje hradeckého hotelu. Tam potají přenocovala  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.