Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

VIDEO: Muž v centru Hradce Králové vytáhl pistoli. Jinému vyhrožoval zastřelením

Po rozepři tří mužů v centru města, kde došlo k vyhrožování střelnou zbraní, byl jeden z účastníků zadržen. Incident, který se odehrál v úterý krátce před jednou odpoledne, rychle vyřešili místní policisté.

Operační důstojník na linku 158 obdržel oznámení o konfliktu před obchodem. Na místo dorazili policisté, kteří našli jen jednoho poškozeného „Díky získaným informacím vypátrali dva muže skrývající se v obchodním domě. Zbraň, kterou jeden z nich schoval do květináče, byla rychle nalezena a zajištěna,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová.

Zadržení muži, ve věku 28 a 36 let, měli spor kvůli krádeži jízdního kola. Mladší z nich, ozbrojený samonabíjecí pistolí a teleskopickým obuškem, vyhrožoval staršímu zastřelením. Po incidentu všichni opustili místo.

Na policejní služebně vyšetřovatelé zjistili, že 28letý muž nikdy nevlastnil zbrojní průkaz a zbraň není registrovaná. Muži byli obviněni z nebezpečného vyhrožování, výtržnictví a nedovoleného ozbrojování. Hrozí jim až tříleté vězení. Třetí účastník byl propuštěn bez obvinění.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Policie ČR

Štítky Hradec Králové, krimi, zbraň, vyhrožování, centrum, hádka, pistole, video

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž v centru Hradce Králové vytáhl pistoli. Jinému vyhrožoval zastřelením  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.