Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

V Miletíně boural řidič s dvojkou v žíle. Z místa se pokusil ujet

Dopravní nehoda s vážnými důsledky se odehrála v neděli večer v Miletíně. Padesátiletý řidič vozidla Škoda Octavia, který nadýchal přes dvě promile alkoholu, narazil do sloupku oplocení u rodinného domu.

Muž se po nehodě pokusil z místa odjet, ale rozbité vozidlo mu v další jízdě zabránilo. „Když na místo dorazila policejní hlídka, řidič podstoupil dechovou zkoušku, která potvrdila vysokou hladinu alkoholu v krvi,“ uvedla na webu policie mluvčí Martina Jandová. Naměřené hodnoty přesahující dvě promile potvrdil sám řidič a od dalších lékařských testů upustil.

Při prověřování řidiče policisté zjistili, že má již soudem nařízený zákaz řízení jakéhokoliv motorového vozidla a všechna jeho řidičská oprávnění jsou blokována. Naštěstí v této nehodě nedošlo k zranění osob.

V současnosti probíhají úkony trestního řízení. „Řidič je podezřelý ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí,“ dodává mluvčí. V případě odsouzení mu hrozí až tříleté vězení. Další jízda byla řidiči na místě znovu zakázána.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Policie ČR

Štítky Miletín, nehoda, alkohol, zákaz, doprava, maření, promile, policie, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Miletíně boural řidič s dvojkou v žíle. Z místa se pokusil ujet  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.