Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Zloděj vyskočil z okna hradecké restaurace. Kvůli zraněné noze si musel zavolat sanitku

V Hradci Králové došlo k bizarnímu incidentu, kdy si třicetiletý muž, po neúspěšné loupeži a následném pádu z okna, musel sám zavolat záchranáře. Kriminalisté ho nyní obvinili z trestného činu krádeže, při které způsobil škody za téměř 30 tisíc korun.

„Muž se večer nechal zamknout v toaletách místního baru, kde počkal až do zavírací doby. Poté, co byl bar prázdný, ukradl z pokladny hotovost a z obchodu si odnesl i láhve alkoholu a cigarety, které naskládal do tašky,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Nezůstalo však jen u jedné provozovny – muž se dostal i do dalšího podniku ve stejné budově, odkud si odnesl další peníze.

Loupež ale skončila nečekaně, když se muž snažil uniknout vyskočením z okna. Z výšky šesti metrů. Po pádu si vážně poranil nohu a nemohl se pohybovat. Sám si proto musel zavolat pomoc. Při ošetřování se přiznal k loupeži a dobrovolně vrátil část ukradených peněz, téměř 15 tisíc korun. „Policie zajistila stopy, našla tašku s ukradenými věcmi a vrátila je majitelům,“ dodala mluvčí

Zraněný zloděj byl několik týdnů hospitalizován a nyní mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Tento případ jasně ukazuje, že zločin se nevyplácí a někdy může vést k nečekaně komplikovaným situacím.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky okno, restaurace, policie, peníze, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vyskočil z okna hradecké restaurace. Kvůli zraněné noze si musel zavolat sanitku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.