Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Nové dopravní hřiště v Mateřské škole Drtinova otevřeno s dopravní akcí pro děti

Mateřská škola Drtinova v Dvoře Králové nad Labem otevřela po letní renovaci nové dopravní hřiště. Hřiště, které bylo vybaveno novým asfaltovým povrchem, kruhovým objezdem a dopravními značkami, slouží k výuce dopravní výchovy a bezpečnosti.

Renovace, podpořená městem Dvůr Králové nad Labem, zahrnovala také vyznačení přechodů pro chodce. Význam tohoto projektu byl zdůrazněn „Dopravní akcí pro děti“, která se konala ve čtvrtek 19. září. Akce přilákala děti nejen z mateřské školy, ale i ze sousední základní školy a zúčastnily se jí i místní organizace.

Během akce se děti seznámily s zásadami bezpečného chování na silnicích, ošetřením drobných zranění a vybavením městské policie a jednotky dobrovolných hasičů. Na stanovištích připravených organizacemi jako BESIP, DDM Jednička, Červený kříž z Trutnova a další, si děti mohly prakticky vyzkoušet, co všechno obnáší bezpečnost na silnicích.

Poděkování patří všem zúčastněným organizacím a městu Dvůr Králové nad Labem, které podpořilo jak renovaci hřiště, tak i uskutečnění dopravní akce. Tato iniciativa zdůrazňuje důležitost včasného dopravního vzdělávání a zvyšování bezpečnosti našich nejmenších.

Ohodnoť článek

Foto se svolením MUDK | Zdroj MUDK

Štítky mateřská škola, Dvůr Králové nad Labem, BESIP, Červený kříž, Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové dopravní hřiště v Mateřské škole Drtinova otevřeno s dopravní akcí pro děti  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.