Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Trutnov rekonstruuje sportovní zařízení v Horním Starém Městě

Horní Staré Město v Trutnově se může těšit na kompletně přestavěné sportovní zařízení. Rekonstrukce, která odstartovala v lednu tohoto roku, probíhá dle plánovaného harmonogramu a její dokončení se očekává v létě následujícího roku.

V rámci projektu vznikají nové šatny, klubovna, umývárny, ošetřovna a zázemí pro rozhodčí, ale také sklady a bezbariérový přístup. Momentálně je dokončena hrubá stavba včetně nosných konstrukcí a příček.

„Aktuálně se pracuje na střeše a elektroinstalacích. Rovněž jsme začali s instalací nových oken a zateplením fasády," informuje v tiskové zprávě Vojtěch Novotný z Odboru rozvoje města MěÚ Trutnov.

Celkové náklady na rekonstrukci se vyšplhají téměř na 40 milionů korun. Za architektonickým návrhem stojí VOCET Architect, a stavební práce realizuje firma Průmstav Náchod. Ta byla vybrána ve výběrovém řízení.

„Vše jde podle plánu. Nyní dokončujeme práce před zimním obdobím, abychom mohli na jaře pokračovat bez zdržení," doplňuje ve zprávě Václav Kosinka, předseda Sportovního klubu Horní Staré Město, který se na rekonstrukci podílí od počátečních fází projektu.

Radnice poskytuje finanční podporu a dohlíží na průběh stavby. „Těšíme se, že již příští rok zde naše softbalistky budou moci opět hostit zápasy a celkově se zvýší kvalita sportovního prostředí," uzavírá Kosinka.

Ohodnoť článek

Foto se svolením města Trutnov

Štítky Trutnov, Horní Staré Město, sportoviště, rekonstrukce, projekt, Vojtěch Novotný, Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnov rekonstruuje sportovní zařízení v Horním Starém Městě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.