Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Česká pošta rozšiřuje roznos volebních materiálů před senátními a krajskými volbami

S blížícími se volbami do Senátu a zastupitelstev krajů, které proběhnou 20. a 21. září 2024, Česká pošta zahájila distribuci volebních materiálů různých politických stran a hnutí. Tyto materiály jsou doručovány do všech domovních schránek, včetně těch, které mají označení "Nevhazovat reklamu".

Podle České pošty se tyto materiály neřadí k běžné reklamě, protože na jejich šíření je dán veřejný zájem. Roznáška informačních materiálů je standardní službou, která zahrnuje doručení do všech typů schránek, bez ohledu na přítomnost značky proti reklamě.

„Česká pošta zdůrazňuje, že není odpovědná za obsah volebních materiálů a ke všem zakázkám přistupuje stejně, bez jakýchkoli preferencí,“ vysvětluje v tiskové zprávě mluvčí České pošty Matyáš Vitík. V rámci zajištění správného doručení, pošta zavedla zvýšené interní kontroly.

Kromě toho, obálky s hlasovacími lístky jsou doručovány prostřednictvím speciální služby určené pro tento účel, pokud si obec nevybere roznos vlastními silami.

Ohodnoť článek

Foto se svolením České pošty

Štítky materiál, Česká pošta, krajské volby, reklama

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká pošta rozšiřuje roznos volebních materiálů před senátními a krajskými volbami  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.