Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Na trati z Trutnova do Červeného Kostelce bude kvůli údržbě kolejí výluka

Správa železnic plánuje údržbové práce na železniční trati mezi Trutnovem a Červeným Kostelcem, což povede k dočasnému přerušení provozu ve dnech 17. – 19. září a 24. – 26. září, vždy od 07:20 do 15:30 hodin. Cestující se musí připravit na změny v dopravě, když České dráhy nabídnou náhradní autobusovou dopravu.

Autobusy nahradí především rychlíky Krakonoš a vlaky na trase Svoboda nad Úpou – Hradec Králové. „Dvě linky náhradní autobusové dopravy budou operovat podle speciálního výlukového jízdního řádu,“ napsal novinářům mluvčí Českých drah Filip Medelský. Linka R bude zajišťovat přepravu na hlavních zastávkách mezi Trutnovem a Červeným Kostelcem, zatímco linka Z bude obsluhovat také Velké a Malé Svatoňovice.

Pro cestující osobního vlaku Os 5104 z Jaroměře do Svobody nad Úpou bude náhradní doprava zahrnovat i zastávku v Suchovršicích. Detaily o náhradní dopravě a další informace jsou k dispozici v aplikaci Můj vlak, na webu www.cd.cz a v sekci omezení provozu, kde cestující najdou aktuální jízdní řády a další důležité informace.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Českých drah

Štítky Trutnov, Červený Kostelec, údržba, Svoboda nad Úpou, České dráhy, Hradec Králové, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na trati z Trutnova do Červeného Kostelce bude kvůli údržbě kolejí výluka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.