Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Uzavírka silnice v Nových Lesích u Dvora Králové ovlivní dopravu a autobusové linky

Od 16. do 30. září bude úsek krajské silnice třetí třídy v Nových Lesích u Dvora Králové nad Labem uzavřen pro veškerou dopravu kvůli opravě povrchu. Změny čekají i na cestující autobusem.

„Důvodem jsou rozsáhlé opravy povrchu silnice, které si vyžádají úplné uzavření tohoto úseku,“ vysvětluje na webu města mluvčí radnice Dvora Králové Miroslava Kameníková. Pro řidiče jedoucí směrem do Bílé Třemešné bude nutné využít objízdnou trasu přes Lipnici.

Během stavebních prací, které budou probíhat ve dvou etapách, dojde k významným změnám v autobusové dopravě. Několik linek bude muset využívat alternativní trasy, a to zejména ve dnech 23. a 24. září, kdy bude probíhat pokládka vrchní vrstvy asfaltu. V těchto dnech bude průjezd autobusů umožněn pouze do 8:00 a po 18:00.

O změnách v autobusových linkách a dopravě bude informovat krajský úřad spolu s dopravci. Pro cestující bude zajištěna informovanost přímo ve vozidlech. Zastávky jako Dvůr Králové nad Labem - Vánoční ozdoby, Poděbradova, obecní domy, Štefánikova, ZOO a Bílá Třemešná - Nové Lesy, Spořilov nebudou během druhé etapy oprav obsluhovány v čase od 8:00 do 18:00.

Tato opatření jsou nezbytná pro zajištění bezpečnosti všech účastníků silničního provozu a kvalitní opravy silničního povrchu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Dvůr Králové nad Labem, doprava, Nový Les, silnice, autobusová linka, oprava, Bílá Třemešná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavírka silnice v Nových Lesích u Dvora Králové ovlivní dopravu a autobusové linky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.