Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Město Lázně Bělohrad má nový park pro čtyřnohé mazlíčky. Otevře se příští týden

Lázně Bělohrad rozšířily své rekreační možnosti o atraktivní novinku pro milovníky psů. Za rybníkem Pardoubkem byl vybudován moderní psí park, který nabízí ideální prostor pro hry a trénink čtyřnohých mazlíčků.

Park se může pochlubit řadou unikátních dřevěných soch a cvičebních prvků, včetně slalomu a proskakovacího kruhu, které dodala firma Hřiště pod Květinou. „Dřevěné prvky a sochy, stojící za pozornost, jsou dílem umělce Jana Paďoura z Jaroměře, známého již díky svému dílu na stezce okolo rybníka Pardoubek. Instalaci vybavení zajistily místní technické služby,“ stojí na webu města.  

Celkové náklady projektu dosáhly 300 tisíc korun, s plány na další rozšíření a vylepšení parku v nadcházejícím roce. Obyvatelé i návštěvníci Lázní Bělohrad mají nyní k dispozici atraktivní místo pro společné chvíle se svými čtyřnohými kamarády.

Slavnostní otevření parku se uskuteční 19. září 2024 od 17:00 hodin. Všechny zájemce, jak obyvatele, tak návštěvníky města, zveme, aby se akce zúčastnili a přivedli s sebou své psí přátele. Nezapomeňte, že cesta k parku je jednoduše navigovatelná díky červeným ukazatelům s ikonkou pejska.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením města Lázně Bělohrad

Štítky Lázně Bělohrad, socha, Jaroměř, Pardoubek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město Lázně Bělohrad má nový park pro čtyřnohé mazlíčky. Otevře se příští týden  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.