Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Nedělní Hradec Králové ovládla Velká cena, zvítězil Matúš Štoček

Uplynulá neděle patřila v centru Hradce Králové cyklistice. Závodníci i diváci si užili jedinečnou atmosféru tradičního cyklistického závodu Velká Cena Hradce Králové. Letošní závod ovládl Matúš Štoček z ATT Investments

Akce se konala v centru města na Masarykově náměstí, kde si diváci užili běžecké závody, závody v koloběhu, charitativní závod pro děti, exhibičního ELIMINÁTORA a hlavně městské kritérium v kategoriích OPEN a ELITE. Na startovním poli se sešlo přes 400 závodníků a závodnic.

Výzvu na účast v ELIMINÁTORU přijal i účastník na mistr světa na dráze Alois Kaňkovský. Ten nakonec ve sprintu na 50 metrů porazil Matúšem Štočkem z ATT Investments a vyhrál tak ELIMINÁTORA.

V elitním závodě se představilo top 10 týmů z celé republiky a konkurence byla opět vysoká – na trati se potkali závodníci z Elkov - Kasper Czech cycling team, ATT Investments Team nebo pořádající stáj Rafkarna IDEA cycling team. Prvenství nakonec bral Matúš Štoček z ATT Investments. Na druhém místě se umístil Tomáš Kalojíros z Pierre Baguette cycling. Ze třetího místa se radoval Richard Kobr z ACS Development.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se souhlasem pořadatelů Velké ceny

Štítky Velká cena, závod, Hradec Králové, Matúš Štoček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedělní Hradec Králové ovládla Velká cena, zvítězil Matúš Štoček  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.