Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Souboj titánů: Sokol Hradec Králové přivítá obhájce titulu z Havlíčkova Brodu

Stolní tenisté ze Sokola Hradec Králové se v pátek 6. září ve své sokolovně na Chelčického ulici postaví proti nejlepšímu týmu posledních čtyř let – HB Ostrov Havlíčkův Brod. Utkání začíná v 18:30 a slibuje pořádnou sportovní podívanou.

HB Ostrov, čtyřnásobný obhájce titulu v Extralize mužů, do nové sezóny vstupuje s ambicemi na pátý titul. Naopak tým z Hradce má za sebou již jedno utkání, kde i přes značné oslabení zraněními dokázal v Havířově uhrát těsnou prohru 3:2.

„Velkou nadějí Sokola je František Onderka, který v Havířově vyhrál obě své dvouhry a ukázal, že bude klíčovým hráčem týmu,“ napsal Hradecké Drbně Jan Mokrejš TJ Sokol Hradec Králové.

V pátek se očekává debut letních posil Havlíčkova Brodu, Jiřího Vráblíka a Martina Koblížka, který je rodákem z Hradce Králové. Vráblík, který v minulé sezóně patřil mezi nejlepší hráče Extraligy, a Koblížek, který se stal oporou týmu KT Praha, jsou připraveni posílit už tak silný tým Havlíčkova Brodu.

Oba týmy se představí v nejlepším světle a fanoušci mohou očekávat napínavé zápasy plné obratů a sportovního umu. Nejen fanoušci stolního tenisu, ale všichni sportovní nadšenci by si neměli nechat ujít toto vzrušující střetnutí.

Ohodnoť článek

Foto se svolením TJ Sokol

Štítky Havlíčkův Brod, Hradec Králové, Havířov, Jiří Vráblík, Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Souboj titánů: Sokol Hradec Králové přivítá obhájce titulu z Havlíčkova Brodu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.