Počasí dnes12 °C, zítra16 °C
Neděle 15. září 2024  |  Svátek má Jolana
Bez reklam

Účastníci akce Města na kolech se opět sejdou před plaveckou padesátkou

Kola všeho druhu budou opět k vidění na začátku září při tradiční akci Města na kolech, která nabídne i hudební doprovod, program pro děti, ale i zdravotní poradenství.

Vyznavači a přátelé rekreační cyklistiky se letos mohou těšit už 23. ročník.  U plavecké padesátky na nábřeží se 8. září sejdou fanoušci kol poháněných lidskou silou. Hromadný start je v plánu v deset hodin dopoledne. 

Organizátoři nachstali také doprovodný program. Nebude chybět stalový hudební doprod, soutěže pro děti ani zdravotní poradenství. Většina účastníků trať obvykle projede na jízdních kolech, ale je možné použít i jiné dopravní prostředky. „Přijďte všichni, kteří máte stroj s koly či kolečky na vlastní pohon, ať vám jsou tři, třicet nebo i o hodně víc let. Rádi přivítáme také bruslaře, vozíčkáře, odrážedla, tříkolky či koloběžky,“ uvedla ve zpravodaji Radnice předsedkyně  pořádající Královéhradecké krajské asociace Sport pro všechny Zdeňka Horčičková. Více informací o vyjížďce na www.kralovehradecka-kaspv.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se souhlasem města Hradec Králové

Štítky kolo, Hradec Králové, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Účastníci akce Města na kolech se opět sejdou před plaveckou padesátkou  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.