Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Poslední prázdninový víkend bude ve znamení tropických teplot. Mohou dorazit bouřky

Během následujícího víkendu se budou průměrné denní teploty držet relativně vysoko. Nejčastěji se budou pohybovat kolem hranice 30 stupňů Celsia. K tomu platí varování meteorologů před vysokými teplotami. Na některých místech se mohou objevit i bouřky.

Dnes se nám počasí ukáže v letním duchu s teplotami stoupajícími až k 33 °C. „I když ráno a dopoledne bude jasno až polojasno, odpoledne se můžeme dočkat přechodných přeháněk nebo dokonce bouřek,“ vysvětluje na webu meteorologů Imrich Drapák. Večer vítr změní směr na východní až severovýchodní.

V sobotu se očekává polojasno až oblačno. Na horách se mohou objevit ojedinělé přeháňky. Teploty se budou pohybovat od 20 do 30 °C s mírným severovýchodním větrem.

„Neděle přinese podobné počasí s možností přeháněk nebo bouřek, zejména na horách,“ dodává meteorolog. Denní teploty se udrží v rozmezí 26 až 30 °C.

Příští týden zůstanou teploty na východě Čech kolem 30 °C. Čekáme oblačno s možností bouřkových přeháněk uprostřed týdne.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay

Štítky bouřka, Česko, předpověď, počasí, Královéhradecký kraj, léto, víkend, meteorologové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední prázdninový víkend bude ve znamení tropických teplot. Mohou dorazit bouřky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.