Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Město Lázně Bělohrad má nový informační systém. Po městě jsou rozmístěné speciální tabule

V uplynulých týdnech došlo k modernizaci veřejného informačního systému města Lázně Bělohrad. Radnice instalovala nové elektronické informační desky, které slouží jako multifunkční nástroj pro snadný přístup k aktuálním informacím a úředním dokumentům. Tyto desky byly spuštěny 22. srpna 2023 a mají za cíl zvýšit informovanost občanů i návštěvníků.

„Elektronické desky, umístěné na několika klíčových místech, umožňují přístup k úřední desce, kalendáři akcí a důležitým kontaktům. Navíc slouží jako platforma pro prezentaci nadcházejících kulturních a sportovních akcí,“ uvádí na webu města referentka správního odboru Barbora Šaclerová.

Desky jsou strategicky rozmístěné napříč centrem města - od vestibulu městského úřadu, přes autobusové nádraží, až po obchody a sokolovny, aby byly co nejblíže občanům.

Realizace projektu si vyžádala investici přibližně 880 tisíc korun a zahrnuje dodávku elektronických desek, elektroinstalační práce a softwarové vybavení. Jednoduché a intuitivní ovládání dotykových obrazovek zaručuje, že každý občan zvládne desky bez problémů používat.

Nově instalované elektronické desky představují moderní a efektivní způsob, jak udržet občany informované a zapojené do dění ve městě. „Tento pokrok v infrastruktuře nejen usnadňuje přístup k informacím, ale také ukazuje, že město sleduje technologické trendy a reaguje na potřeby svých občanů,“ dodává Šaclerová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením města Lázně Bělohrad

Štítky Lázně Bělohrad, informační systém, novinka, informace, lázně, veřejnost, deska, elektronická

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město Lázně Bělohrad má nový informační systém. Po městě jsou rozmístěné speciální tabule  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.