Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Pátek 13. září 2024  |  Svátek má Lubor
Bez reklam

Práce na hradecké Miletě pokračují podle plánu. Chystá se zprovoznění nového úseku

Rekonstrukce křižovatky Mileta v Hradci Králové jde podle plánu. Hlavní práce se nyní točí kolem ulice Hradecké, kde se chystá zprovoznění nového úseku směrem k Akademiku Heyrovského. Otevření tohoto klíčového spojení je naplánováno na konec září, což by mělo výrazně ulehčit dopravě v této hustě frekventované oblasti.

„Aktuálně se dělníci zaměřují na instalaci veřejného osvětlení a finišují práce na zastávce městské hromadné dopravy, která by měla výrazně zlepšit dostupnost pro místní obyvatele,“ uvádí v tiskové zprávě mluvčí ŘSD Petra Drkulová.

Paralelně s tím bylo dokončeno pilotové založení budoucích podchodů, což umožní bezpečný pohyb pěších pod hlavními trasami. Práce na přeložkách vodovodů probíhají dle plánu a jejich dokončení umožní rychlejší postup na realizaci cyklostezek a chodníků, které jsou nedílnou součástí celkového projektu.

Pro řidiče, kteří využívají osobní i nákladní dopravu, jsou připraveny objízdné trasy vedoucí po dálnicích D11 a D35, od OK ČKD po mimoúrovňovou křižovatku Opatovice nad Labem. Důležité je, že po dobu rekonstrukce jsou tyto dálnice bez poplatku, což by mělo zjednodušit přístup k alternativním trasám a zmírnit dopravní zácpy.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením ŘSD

Štítky Ředitelství silnic a dálnic, Opatovice nad Labem, dálnice D11, MILETA, Hradec Králové, dělník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce na hradecké Miletě pokračují podle plánu. Chystá se zprovoznění nového úseku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.